Hogyan tudnék itthon párizsit csinálni?
Rendes igazi húsból, sajat fűszerezessel.
Ugye az a lényeg h a parizsit osszedaraljak es egy hengerben megfozik. Otthon h lehetne?
Receptre mar nem emlekszem. Csirkemellbol csinaltam, de Draga Emberem nem dijazt Ő megszokta boltit.
Szerintem jo volt. Husize volt.
A "Konyhafőnök"-ben folpack-ba csavarták be szorosan (mint egy szaloncukor!!) és főzték meg azokat a darált-húsos cuccokat, amiket utána felszelve akartak valamihez felhasználni.
Talán próbáld meg azzal a módszerrel.
ahogy előírják,(tehát szabványos állagú)olyant sehogy.
ha nagyon szeretnél, akkor próbálkozz főtt sertéssel, mixeld péppé, fűszerezd, és hidegen töltsd valami formába, vagy bélbe.
az ötelt amúgy nem rossz. csak sertésből, vagy marhából. a többi húsféleség a józan ész elleni merénylet.
Itt van két recept, de egyiket sem próbáltam. Elolvasásra a második a meggyőzőbb.
Az első csirkéből van és van benne tejszín meg tojás is. Biztos finom az is, de azért ne nevezzük már párizsinak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!