Elkevertem a linzertésztám receptjét. Neked van bevált recepted? Leírnád?
Figyelt kérdés
2016. dec. 21. 22:07
1/2 anonim válasza:
Évek óta ezt csinálom, annyi változtatással, hogy nem fél, hanem egy egész citrom héját teszem adagonként. Jó kis recept, megtöltve már pár óra múlva nagyon puha.
2/2 anonim válasza:
Igen, pontosan ezek a jó linzertészta arányai. Sokan vitatják a sütőport, de én is teszek bele, sokkal levegősebb, könnyebb a zsíros tészta.A hideg vajat nagylyukú reszelőn szoktam a liszthez reszelni, így sokkal könnyebb gyorsan elmorzsolni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!