Zserbót lehet kacsazsírral készíteni?
Figyelt kérdés
Minden receptben disznózsírt ír.2016. dec. 21. 15:00
1/7 anonim válasza:
Én nem használnám. Még a libazsirt talán, de a kacsa zsir ize intenziv, és dominálna a sütiben. Magyarul kiérződne nagyon a kacsa iz.
2/7 anonim válasza:
Lehet, de kevesebbet, mint a disznózsírból.
3/7 anonim válasza:
A Zsir százaléka egyforma a zsiroknak. Ha a receptbe mondjuk l
4/7 anonim válasza:
bocs , megakadt. Ha 10 deka van, akkor a disznó, a kacsa, a liba stb. zsirból is 10 deka kell. Nézd meg a zsir kalória stb. táblázatot.
5/7 anonim válasza:
Komolyabb sütővajjal jobban jársz , állati zsír csokibevonat lekvár dió odatesz az epének májnak rendesen .
6/7 anonim válasza:
A kacsa meg libazsír nem jó, mert nem megfelelö az állaga, túl folyós.
Ha nincs otthon zsír, akkor vegyél (igazi) vajat, azzal legalább lyan finom lesz.
7/7 anonim válasza:
kacsa, liba zsírja semmiképp nem jó hozzá, mert valóban kiérezni az ízét.
Tiszta, fehér disznózsír jó, annak nincs töpörtyű íze, és régen tényleg szinte mindig disznózsírt használtak sütéshez, ezért szólnak így a receptek. Nekem is vannak disznózsíros receptjeim, de nem érezni ki belőle.
Ha nem bízol a zsírban, félsz tőle, akkor valódi tehénvajat használj, bár azt is hallottam már, hogy van, aki meg azt érzi ki. Nem egyforma az emberek ízlelő képessége, így csak tapasztalati úton lehet bizonyságot szerezni, hogy kinek mi ízlik, mi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!