Brokkolifőzeléket pépesítés nélkül lehet készíteni?
Figyelt kérdés
Minden receptben olvasom, hogy pépesíteni kell, de nincs botmixerem.2016. dec. 5. 14:35
1/6 anonim válasza:
Teljesen fölösleges pépesíteni, kivéve ha fogatlan embernek készül
2/6 Alain Delon válasza:
Én a munkahelyen a múltkor pépesítés nélkül ettem. Semmi gond nem volt vele. Állítólag a benne lévő hatóanyag felszívódása miatt legjobb lenne nyersen enni a brokkolit.
3/6 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Szerintem jobb is úgy az íze, ha az ember külön ráharap a brokkoli-darabokra, mintha össze van trutyizva a többi összetevővel.
De ha mindenáron pépesíteni akarod, akkor krumplinyomóval, de akár egy villával is megteheted. Kicsit macerásabb, mint mixerrel, az igaz, de öreganyáink is botmixer nélkül vezették a háztartásukat. :)
4/6 anonim válasza:
Csak krémlevesekhez "kell " pürésíteni, de én pl akkor is teszek félre kis brokkoli rózsákat, amiket visszateszek a krémlevesbe.
Főzeléknek meg simán lehet rózsákra szedve főzni, és behabarni, amivel szereted.
5/6 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Én mindent darabosan szeretek (jó, a sóskafőzeléket nem), főzeléket, levest... Sosem főztem krémlevest. Nekem még a "padlizsánkrémem" is darabos s benne van a héja, mert úgy szeretem :)
6/6 Noblesse Oblige válasza:
én a brokkolit azt speciel szoktam krumplival sűríteni. Kicsit túlfőzöm, hogy a krumpli szétessen benne, és az besűríti a levét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!