Linzerkarika miert Ennyire puha?
Figyelt kérdés
Tegnap életem első probalkozasara csinaltam linzerkarikat betartva a receptet.nem sajnáltam a lekvárt belole de mara annyira puha lett h felek levenni a talcarol most beragtam a hűtőbe letakarva?igy visszakemenyedik egy kicsit?2016. dec. 18. 14:10
1/3 anonim válasza:
Miből mennyit tettél a tésztájába?
2/3 anonim válasza:
Valószínű a sok lekvártól lágyult el, a lekvárnak van azért jelentős nedvességtartalma.A hűtés segít valamelyest, mert a tésztában lévő zsiradék dermedni fog.
De azért legyél óvatos vele, egy lapátkanál segítségével emeld át tálalótálcára, amire tegyél tortapapírt, vagy szép
szalvétát. A porcukros szitálás is felvesz nedvességet, sőt, lehet, hogy érdemes újra porcukrozni, ha beszívta az elsőt.
3/3 A kérdező kommentje:
60 dkg liszt, 40 dkg margarin, 20 dkg porcukor, 1.5 zacskó sütőpor, 2 zacskó vaníliás cukor, 2 db tojássárgája, reszelt citromhéj ezt a receptet csináltam meg.Igen hutöbe dugtam és ott valamelyest visszkeményedett.Porcukrot még nem szórtam rá majd tálalásnál.Valószinülegvékonyra nyujtottam!Sebaj kövi már talán jobb.Köszönöm a válaszokat!
2016. dec. 19. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!