1/10 anonim válasza:
Bableves füstölt csülökkel
Sütőtökös rizottó
Párizsi s.borda
Puncskocka
2/10 anonim válasza:
vegáknak: krumplis tészta
többieknek: vörösboros marhalasagne
3/10 anonim válasza:
Én most készülök kuglófot sütni, csak nem tudom hány fokon kell. Paradicsomlevest főztem ma.
4/10 A kérdező kommentje:
Nálunk tegnapról maradt húsleves és rakott krumpli, még felsem melegítettem, ugyanis volt idő bőven ma sütögetni és pizzát készítettem, sajtos, kolbászos, szalámis, paradicsomosat. Most pedig neki állok és sütök egy tepsi kókusz kockát is.
# 3
170-175 fokon szoktam a kuglófot sütni.
2016. dec. 16. 16:41
5/10 anonim válasza:
De neked milyen sütőd van, légkeveréses? Én félek nekiállni. Egyszer sütöttem, és nyers lett meg kérges.
6/10 A kérdező kommentje:
Hagyományos gáztűzhely, Electrolux.
2016. dec. 16. 16:51
7/10 anonim válasza:
Hekket sütöttem, vajas krumplipürét készítettem mellé.
8/10 anonim válasza:
Bolognai lasagnét (vegánul, persze), előtte pedig kakukkfüves gombaleves volt tegnapról. Desszertnek kókusztejes chiapudingot ettünk.
9/10 anonim válasza:
Túrógombócot, tejfölös-baracklekváros öntettel.
10/10 anonim válasza:
Barna rizs, ázsiai zöldségek földimogyorós szószban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!