1 db. sütőpapírt hányszor tudok felhasználni egymásután, ha sok tésztám van és kijön belőle 4-5 tepsi?
Én csak 1x. Mert amire nem ragad rá (pl linzertészta, pogácsa), az alá nem is teszek.
AMire ragad (pl piskóta) azt nem lehet többször felhasználni.
Én 3-4-szer símán használom, ha nagy mennyiségü aprósüteményt készítek.
A papírokra rá tudom elöre rakosgatni a megformázott sütiket, és amikor egy-egy tepsi megüresedik (meg lehül), akkor csak a papírral ráhúzom a következö adagot.
Így sokkal gyorsabban tudom öket sütni, annak ellenére, hogy nincs rengeteg tepsim, mert nem kell várni arra, hogy a következö adagot kiszaggassam.
Sajtos rudat készülök sütni pont most ebben a pillanatban :)
Olvastam a sütőp. dobozán, hogy mindkét oldalát a papírnak fellehet használni, de azt nem írták, hogy többször is használhatom- e a papírt egymásután.
Thxxx, hogy válaszoltatok :)
Amíg nincs gond a papírral (nem ragadt rá, folyt ki semmi, hanem egész szép), használom. Piskóta után is felhasználom újra, de ha véletlenül leragad, akkor is, csak sütőtök alá :) Na, azután már ki kell dobni.
Most mézest sütöttem, az egész szépen hagyta, egy tepsi linzer és 2 tepsi mézes után még egész jó a papír, használom még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!