Aprósütemény tojásfehérjéböl?
Az adventi sütögetésböl megmaradt egy csomó tojásfehérje, amit szeretnék szintén ilyen (édes) sütihez felhasználni, de a habcsók, pavlova nem jön be a családnak.
Ha ismertek olyan kipróbált receptet, amihez fel tudom használni, legyetek szívesek és osszátok meg velem.
(A google-t tudom használni, azt ne linkelje be senki, személyes tapasztalatokat szeretnék!
Mindenkinek elöre is köszönöm.
Nem éppen aprósütemény, de máglyarakás tetejére kell egy jó kiadós tojáshab.
Csinálhatsz almás pitét is, kicsit megvariálva, hogy csak egy réteg tészta, rá az alma, és ennek a tetejére jön a tojáshab. Ez már kicsit közelebb áll az aprósütemény kategóriához is.
Köszi mindkettötöknek.
Most kimondottan aprósüteményt szeretnék belöle (a fagyasztóban gyüjtöm én is), de a tippeknek örülök.
Még, jó, hogy a kedves kérdezőnek tetszett az ötletem. Akinek meg nem, szíve joga volt lepontozni...
Nekem az a fontos, hogy a kérdezőnek hasznos-e a válaszom, ha még vissza is ír, igazán köszönet jár érte.
Ne mérgelödj! Ennyi "öröme" csak lehet a lepontozónak - úgysincs több valószínüleg az életében.
Te (meg én is és a többi értelmesebb ember is) úgyis tudjuk, hogy a válaszod hasznos és ez a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!