Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sertésből raguleves cipóban?

Sertésből raguleves cipóban?

Figyelt kérdés
Szoktak ilyet csinálni?
2016. dec. 9. 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:
41%
Tárkonyosvad ragú levest szoktam készíteni vaddisznó vagy szarvas esetleg őz húsból. Sima sertésből nem finom helyette ha nem is vadat de pl borjú húst vehetsz és készülhet abból.
2016. dec. 9. 15:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
56%

Nem szoktam, sem cipóval, sem cipó nélkül. Úgy vagyok vele, hogy egy jó ragut mindenből el lehet készíteni, de legkevésbé sertésből.


Másik oldalról megközelítve a kérdést, sertéshúsból is kismillió nagyon jó kaját lehet csinálni, de pont ragut azt nem igazán. Persze, jól megcsinálva a sertésragu is jó tud lenni, de minek, ha más célra még jobb felhasználni azt a húst.

2016. dec. 9. 16:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A cipó a lényeg. Sértésem van itthon fagyasztva, azért kérdeztem. De akkor nézek receptet és annak megfelelően vásárolok. Köszönöm!
2016. dec. 9. 16:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajnos nem jó a cipós ötlet, mert mire a darabos, húsos levest megrágjátok, a cipó elázik. csak krémlevest érdemes cipóban tálalni, mert azt gyorsan be lehet kanalazni.

Hagymakrémleves a legismertebb cipóban tálalva.

2016. dec. 9. 16:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha a cipó a lényeg, akkor nyugodtan csinálhatsz a sertéshúsból akár egy pörköltet, akár egy szaftosabb tokány-félét, tetszőleges ízkombinációval.
2016. dec. 9. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!