Sertésből raguleves cipóban?
Figyelt kérdés
Szoktak ilyet csinálni?2016. dec. 9. 15:26
1/5 anonim válasza:
Tárkonyosvad ragú levest szoktam készíteni vaddisznó vagy szarvas esetleg őz húsból. Sima sertésből nem finom helyette ha nem is vadat de pl borjú húst vehetsz és készülhet abból.
2/5 anonim válasza:
Nem szoktam, sem cipóval, sem cipó nélkül. Úgy vagyok vele, hogy egy jó ragut mindenből el lehet készíteni, de legkevésbé sertésből.
Másik oldalról megközelítve a kérdést, sertéshúsból is kismillió nagyon jó kaját lehet csinálni, de pont ragut azt nem igazán. Persze, jól megcsinálva a sertésragu is jó tud lenni, de minek, ha más célra még jobb felhasználni azt a húst.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A cipó a lényeg. Sértésem van itthon fagyasztva, azért kérdeztem. De akkor nézek receptet és annak megfelelően vásárolok. Köszönöm!
2016. dec. 9. 16:22
4/5 anonim válasza:
Sajnos nem jó a cipós ötlet, mert mire a darabos, húsos levest megrágjátok, a cipó elázik. csak krémlevest érdemes cipóban tálalni, mert azt gyorsan be lehet kanalazni.
Hagymakrémleves a legismertebb cipóban tálalva.
5/5 anonim válasza:
Ha a cipó a lényeg, akkor nyugodtan csinálhatsz a sertéshúsból akár egy pörköltet, akár egy szaftosabb tokány-félét, tetszőleges ízkombinációval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!