Berakhatom a tejforralót a sütőbe süti sütésre?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés, de a párom mini tortát kért szülinapjára.
Nincs kicsi tortaformám, csak a 30 centi átmérőjű. A tejforralóm kb 16 cm átló lehet és ez már jobb lenne. Magas a fala is. Nincs fölös 2 ezrem mini tortaformára + kiszállítási ktg, és csak 1 alkalomról lenne szó. Vidéken lakom, beutazni egy ilyen dologért nem szeretnék és itt a környéken csak kis élelmiszerbolt van.
Megsüthetem a piskóta alapot a tejforraló edényemben? Be szabad rakni kb 18 fokra a sütőbe? Lesz baja az edényemnek?
Nem tudom az anyaga nevét, de nem nemesacél, ez fix. Nehezebb anyag, mint ami a hússütő teflonokban vannak.
2016. dec. 6. 00:22
11/12 A kérdező kommentje:
Lecsavartam a nyelét, és tökéletesen sikerült. Ki se kellett vágni a formából (tejforralóból), simán kiborult gördülékenyen.
2016. dec. 15. 17:22
12/12 anonim válasza:
Így már érthető is. Gratula, hogy ki merted próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!