Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi lesz Nálatok a menü Karácso...

Mi lesz Nálatok a menü Karácsonykor és Szilveszterkor?

Figyelt kérdés
Mit fogtok sütni-főzni? Vagy van aki rendel?

2016. dec. 4. 17:08
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Utolsó ezt én sem értem, én mindenkit felpontoztam! :-)
2016. dec. 4. 17:59
 12/19 anonim ***** válasza:
90%

Van az oldalon pár "nyomorult" emberke, akiknek az egyetlen öröme az életben, hogy lepontozza az itteni válaszokat, még akkor is ha hasznosak, normálisak.

Épp ezért tőlem is mindenki kap egy zöld pacsit. :)

2016. dec. 4. 18:26
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

A hagyományosokon kívül, némi újítást is viszek be .

Lesz narancsleves, tojáshab galuskákkal, Pontyfilé bakonyi módon,mandulabundás pulymellszelet, krumplipürével és őszibarackbefőttel. desszert (egyik ) gesztenyével töltött aszaltszilva, csokireszelékbe forgatva, minyonpapírba téve.

2016. dec. 5. 08:51
 14/19 anonim ***** válasza:
89%

Szentestére sütőben sütött, natúr, sajttal és sonkával töltött csirkemellet tervezek, gombasalátával és jázminrizzsel.

Első nap jön a nagyobb család, tyúkhúsleves és marhapörkölt lesz.

Második nap maradékok. De karácsony előtt tervezek egy nagy adag töltött káposztát is főzni, lehet, hogy abból is marad.

Süti a hagyományos mézeskalács lesz, illetve valószínűleg még méteres kalács, de a Fanta szeleten meg a kókuszgolyón is gondolkodom.

Szilveszterkor szendvicseket szoktunk csinálni: francia vagy zsúrkenyér, vaj, szalámi, uborka, főtt tojás, piros arany, reszelt sajt.

2016. dec. 5. 09:05
 15/19 anonim ***** válasza:
71%

Egyetértek a 12-essel. Én is azzal kezdtem, hogy mindenkit felpontoztam!

Tudom, hogy az illető, vagy akik együtt csinálják, szóval igen alacsony értelmi szinten mozognak, felesleges kiakadni rajtuk. Egyezzünk meg, hogy ha ilyesmit látunk, akkor "vissza-pontozzuk" egymást zölddel, és bízom benne, hogy mi, értelmes emberek vagyunk többségben! :))

- Karácsonyra tervezek: húslevest, hurka-kolbász-pecsenye, és valami pörkölt-féle. Beigli + apró pogácsa, ennyi már sok is.

- Szilveszterre: lencse helyett (nem szeretem) sárgaborsó leves, + húsos káposzta (a karácsonyi pörkölt maradékkal), esetleg rizses hús (=amire éppen megéhezek!)

- Újévkor: a sárgaborsó levesből = sárgaborsó főzelék, ahhoz rántott sertés szelet, és a többi egyéb maradék.

2016. dec. 5. 09:09
 16/19 anonim ***** válasza:
54%
A lepontozásokat csapatban csinálják, mert egy ember csak egyszer tud lepontozni, attól még döngöl senki a földbe. Valószínűleg, valami "okitelós" ifjak csoportosulása és szórakozása, és, ha már hárman-négyen vannak, akkor értéktelennek tűnnek a válaszok, annak ellenére, hogy a válaszoló a szívét lelkét teszi bele, és kizárólag segítő szándékkal ír.Talán majd eljön az az idő is, hogy ezek a "kultúrlények " kiszűrhetők lesznek, vagy talán majd ők is felnőnek...
2016. dec. 5. 11:05
 17/19 anonim ***** válasza:
88%

Szenteste nálunk hagyomány a sült oldalas, kolbász, pirítóssal és savanyú káposztával.

Első nap én tartom a karácsonyi vacsorát. Lesz tyúkhúsleves, rántott csirke, töltött káposzta, töltött pulykamell, rizs, krumplipüré, áfonyaszósz, zöldségköret, savanyúság, mézeskalács, dió torta.

26dika anyósomnál. Hozzá ki mit visz vacsi lesz. Én rakott csirkét és islert viszek.

Szilveszterkor kocsonya és disznósajt lesz.

2016. dec. 5. 11:58
 18/19 anonim válasza:
85%

Szenteste: Halászlé, majonézes krumpli, krumplipüré, rizssaláta, rántott hús, rántott hal, paprikás-lisztes hal, bejgli (mákos,diós,csokis), zserbó, mézeskalács, dobos szelet

Első nap: pároméknál leszek, ott: Halászlé, Krumplisaláta, rizssaláta, rántott hal, Húsospalacsinta, zserbó, beigli, hókocka

Második nap: nálunk leszünk, ugyanaz mint szenteste, mivel annyit főzünk belőlük, h kitart majdnem szilveszterig, persze a halakat meg a húsokat mindig frissen rántjuk :D

2016. dec. 7. 07:26
 19/19 anonim válasza:

Szilveszterkor:

Sült virsli

Kóla

Víz

Sör

Pezsgó és bor is lesz.(Nyílván alkoholból kicsit csak)

Ennyi.

2016. dec. 28. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!