A műbeles virslit hogy főzitek, leszeditek előtte a műbelet róla?
Figyelt kérdés
2016. dec. 4. 12:46
1/9 anonim válasza:
Le is kell szedni, mert nem tud benne megdagadni.
2/9 anonim válasza:
Mi is leszedtük gyerekkoromban (azóta nem is főztem), de tényleg vannak, akik nem szedik le.
4/9 A kérdező kommentje:
mi nem szedjük le, és szétdurran, amikor kész, legalábbis azt veszem úgy, hogy kész van
2016. dec. 4. 13:43
5/9 anonim válasza:
Én sem veszem le, mert mikor megdagad, attól hosszában végig reped ez a műbél és onnan tudom, hogy kész van
6/9 ede1219 válasza:
"mi nem szedjük le, és szétdurran, amikor kész,"
Ez azért van, mert szétfőzöd.
A virsliket NEM kell FŐZNI, csak melegíteni, mert gyártáskor megfőzik!
7/9 anonim válasza:
Bizony, csak melegíteni kell, nem főzni. És nem kell levenni a műa. burkot, csak amikor már átmelegedett és ehető.
De vannak sokkal jobb minőségi virslik is, mint ezek a műanyag "héjú " vacakok.
8/9 anonim válasza:
Én nem főzöm, csak forró vízbe teszem, hogy átmelegedjen. A műbelet fogyasztás előtt vesszük le, így nem "oldódik ki" az íze.
Főzni nem kell, hiszen gyártás során megfőzik.
9/9 anonim válasza:
Ha vennék műbeles virslit, nem szedném le .
A virslit úgy főzöm, hogy hideg vízben rakom fel, és amikor forrni kezd, akkor készen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!