Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A "rostonsült", a "sült", a...

A "rostonsült", a "sült", a "grillezett" vagy a "lávakövön sült" natúr húsok zsírszegényebbek?

Figyelt kérdés
Étterembe készülünk és zsírszegény fogást szeretnék választani. Sajnos nem vagyok otthon az éttermi elnevezésekben, és nem tudom, melyik módszer mit takar.

2016. dec. 2. 09:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, rengeteg hasznos tippet kaptam Tőletek!
2016. dec. 2. 15:06
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges pároltat keresni, egy sovány hús grillezve vagy hasonlóan zsírszegényen készítve alig tartalmaz zsírt, viszont gondolom, nemcsak szerintem finomabb.

Úgyis kell napi szinten néhány dekagramm zsír a szervezet helyes működéséhez és nem lehet gond, ha ebből pár gramm a húsétel kapcsán kerül be...

2016. dec. 2. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm, igen, ennyire nem eszem zsírtalanul :)

Szóval lávaköveset fogyasztottam, és abszolút nem tocsogott a zsírban, fini volt, kellemesen fűszeres :)

Kellett is ennyi a salimhoz, mert öntet nélkül kértem. :)

Mégegyszer köszönöm mindenkinek! Mentek a lájkok ;)

2016. dec. 13. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!