Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért habzik az étolaj, mikor...

Miért habzik az étolaj, mikor forr?

Figyelt kérdés
2016. nov. 29. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:
86%
Mert hasznalt/ hamarosan meg fog egni
2016. nov. 29. 16:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
30%
Mert elérte a füstölési pontot amikor a láncszerkezete átalakul mérgező aldehidekké és a zsírsavak telítődnek.
2016. nov. 29. 17:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

Vagy használt, vagy rossz minőségű az olajad.

Állítólag egy beletett parafadugó megállítja a habzást, de én nem próbáltam (mert nekem nem habzik ) csak olvastam a konyhai praktikák között valamikor.

2016. nov. 29. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!