Miért habzik az étolaj, mikor forr?
Figyelt kérdés
2016. nov. 29. 16:30
1/3 anonim válasza:
Mert hasznalt/ hamarosan meg fog egni
2/3 anonim válasza:
Mert elérte a füstölési pontot amikor a láncszerkezete átalakul mérgező aldehidekké és a zsírsavak telítődnek.
3/3 anonim válasza:
Vagy használt, vagy rossz minőségű az olajad.
Állítólag egy beletett parafadugó megállítja a habzást, de én nem próbáltam (mert nekem nem habzik ) csak olvastam a konyhai praktikák között valamikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!