Sos! Fekete erdő torta meggyes alapja nem áll össze! Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
3dl meggylevet+magozott meggyet és 6dkg zselatint kellene összemelegíteni,de nekem valami miatt nem akar kocsonyásodni,mi lehet a baj?2016. nov. 26. 20:45
1/6 anonim válasza:
egy tippem van csak: tegyél bele több zselatint. nem biztos hogy működik , de remélem neked sikerül
2/6 anonim válasza:
Rossz receptet fogtál ki.3 dl lé nagyon sok.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!a végeredmény egy gumicukor keménységű valami lett de csak másnap reggelre😡
2016. nov. 29. 12:55
4/6 anonim válasza:
Én soha nem zselatint használok. Régóta sütök már tortákat, de én a meggyes réteget így készítem:
3dl meggylé, 1 csomag vaniliapuding, ízlés szerint cukor, 1 vaniliacukor, a meggybefőttet összeturmixolom, és azt is hozzáadom a kész megfőtt krémhez. Egyrészt nagyon finom, mert meggydarabok is vannak benne, másrészt nem gumis, nem folyik szét, tökéletes.
Én a fekete erdő tortához 3 különböző krémet készítek, ez az egyik.
5/6 A kérdező kommentje:
Huuuu köszönöm!Legközelebb megpróbálom így csinálni!Ez jól hangzik.
2016. dec. 1. 09:02
6/6 A kérdező kommentje:
A gyümölcsöt hidegen vagy még a meleg krémhez kevered?
2016. dec. 1. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!