Mi lenne az a 9 dolog, amit te ráraksz erre a tortára?
Figyelt kérdés
Én középre 1 Ferrero Rochert tennék, körbe pedig egész mogyorót, Dunakavicsot, csokis kekszet, csokis mazsolát, málnát, puffasztott rizst, kókuszreszeléket, Smartiest.
Bár nem csinálnám így, mert ebben a felosztásban nem jut mindenkinek mindenből (ha csak nem egy ember eszi meg), csak kíváncsi vagyok, ki mivel díszítené.
2016. nov. 21. 14:09
11/11 anonim válasza:
Nem olvastam semmiféle korábbi pontozós beszélgetést, és nem mondtam egy szóval sem, hogy TE pontoztál le bárkit is.
Általánosságban érdekelne, hogy ennek mégis mi értelme van, hogy akármit ír az ember, folyton csak a pirosokat nyomkodják egyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!