Mi lenne az a 9 dolog, amit te ráraksz erre a tortára?
Én középre 1 Ferrero Rochert tennék, körbe pedig egész mogyorót, Dunakavicsot, csokis kekszet, csokis mazsolát, málnát, puffasztott rizst, kókuszreszeléket, Smartiest.
Bár nem csinálnám így, mert ebben a felosztásban nem jut mindenkinek mindenből (ha csak nem egy ember eszi meg), csak kíváncsi vagyok, ki mivel díszítené.
Középre Ferrero, az oldalát Kit-Kattel raknál körbe.
A nyolc osztásba:
- M&Ms
- Dunakavics
- Zizi
- gumicukor
- Smarties
- Francia drazsé
- Mentos
- marshmallows
Ezeket biztosan nem, hiszen baromi nehéz lesz így enni és szeletelni.
Én a közepére tennék valamit, és a szélére szeletenként még egy-egy valamit. Pl. a Ferrero Rochert én is nagyon szeretem. Vagy szintén Ferreros Rond Noir. Ezek mutatósak is, mert nem olyan picik. De még sincs teleszórva mindennel, ami majd potyog össze-vissza, ha megvágjuk. Meg sokan nem szeretnek kemény cukorkákra ráharapni a tortaevés közben.
Jó lehet még a gumicukor is. Vannak érdekes formájúak, pillangó, virág, stb. Ezekkel is lehet díszíteni.
Lám a mutatósság és a praktikusság nem mindig édestestvérek.
A képen látható torta nagyon látványos, szemet gyönyörködtető, de nem szívesen enném...
Miért van mindenki lepontozva?
Az volt a kérdés, MI hogyan csinálnánk. Mi lehet ezen nem hasznos?
Igen, én is vosszavennék picit a tetején lévő bigyókból.
Ferrero torta: nem tudom: a
1. törökmogyoró passzolna az egyik rekeszhez, hiszen eleve ilyen a ferrero.
2. valami mutatós fehér csokoládé drazsé/ forgács- hogy negtörje az egyhangúságot, de ízekben passzoljon
3. Ostya reszelék sütve a másik oldalra
4. Étcsoki drazsé/ forgács.
Így nem lenne csicsa a torta, viszont állati ízléses lehetne, no meg ízben harmonizálni
Még annyi, hogy ezt 8 osztatúan csinálnám egymással szemben lévő osztatokkal.
Szerintem az ilyen mentos meg snickers társai nem passzolnak, tömény Diabetes lenne és szerintem igénytelen ( de ez saját vélemény)
6-os, ne kezdd te is! Ezt már délelőtt lejátszottuk. Akkor is leírtam, hogy alapból nem pontozok senkit, ezek a válaszok meg már le voltak pontozva ma reggelre, mikorra én egyáltalán én elolvastam őket. A pontozós beszélgetést mint látható, ki is törölték. Úgyhogy sajnálom, hogy az én kérdésemnél lett mindenki lepontozva, de ez egy ilyen oldal, valaki így éli ki magát. Hagy legyen már ennyi öröme.
A véleményeket pedig köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!