Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Írnátok valami finom receptet?

Írnátok valami finom receptet?

Figyelt kérdés

Ezek vannak itthon: tojás, húsos szalonna, kolbász, felvágottak (sonka, párizsi), paprika, répa, paradicsom, uborka, tészta, rizs, sajt, citrom, karalábé.

Rántottára gondoltam először a szalonnával, felvágotakkal, sajttal, de már unom. Ti mit csinálnátok ebből?

2010. ápr. 29. 16:42
 1/3 anonim válasza:
100%
Mindenféle husit, felvágott, szalonna stb megpirítanék kevés olajon, majd tennék bele paprikát(nem por paprikára gondolok), paradicsomot, ubit, összerottyantanám, főznék ki tésztát, tennék rá vajat(én imádom vajasan:) )majd ráönteném a finomra párolt zöldséges husit:) Szerintem istenni lenne így:) Jó étvágyat!! :) 24/L
2010. ápr. 29. 16:57
 2/3 anonim válasza:
100%
Nekem az egyik kedvenc kajám a répasaláta Én ezt nagyon szeretem. Hozzávalók:répa, kefir, citromlé, pár gerezd fokhagyma, majonéz, só. Elkészítés: A répát lereszeljük besózzuk. Fokhagyma nyomóval rányomjuk a fokhagymákat.összekeverjük. A többi hozzávalót egy külön tálkába összekeverjük és ha kész ráöntjük a fokhagymás répára! 1,5 órát pihentetjük a hűtőben. Pirítóshoz, húsokhoz nagyon finom!
2010. ápr. 29. 17:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! én is úgy kezdeném, hogy a húsféléket megpárolnám, ha van egy kis hagymán.hozzátennék egy kis répát, karalábét kockára vágva és továbbpárolnám.közben főznék egy kis tésztát,összekeverném a zöldséges husival és beletenném egy kivajazott jénaiba.2-3 tojást felvernék /ha van egy kis tejföllel /zutty rá a tésztára, hogy jól follyon közé.

tetejére bőségesen reszelt sajt, és tolnám a sütőbe.

a sajt pirulásáig sütném.

hozzá vagy egy vegyes saláta paprika-uborka-paradicsom

vagy csak paradicsomsaláta.

üdv.

2010. ápr. 30. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!