Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért keserű a karfiolom?

Miért keserű a karfiolom?

Figyelt kérdés
Szép fehér volt,nem volt hibás.Rántva csináltam meg!
2010. ápr. 29. 14:23
 1/6 anonim ***** válasza:
nem sütöttél az olajban előtte már valamit?
2010. ápr. 29. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Jaj,de :( Krumplit.
2010. ápr. 29. 14:54
 3/6 anonim válasza:
A múltkor én is karfiolt akartam csinálni és az is keserű volt.Még nyersen megkóstoltam,úgyhogy nem is tudtam megcsinálni.
2010. ápr. 29. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Az jó,amikor aranyárban van!
2010. ápr. 29. 15:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Túl magas lehet a kéntartalma,vagy vegyszerezik!

Mielőtt sütitek,forró vízben,fedő nélkül,főzzétek 4-5 percig,az talán segít!

2010. máj. 4. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:

Főztem!

Nem tudom mai napig sem,hogy mi lehetett a baja :)

2010. máj. 5. 10:29

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!