Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell csinálni a meggytö...

Hogyan kell csinálni a meggytölteléket?

Figyelt kérdés

Arra a töltelèkre gondolok ami a péksütikbe van. Valami zselésítő anyag van benne...pitét vagy rétest szeretnèk csinálni,de kumondottan azzal az aszpikos meggytöltelékkel.

Válaszokat előre is köszönöm!!



#sütés #meggy #töltelèk
2016. nov. 13. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Keményítöt szórnak a meggyre - az lesz ilyen zselés-kocsonyás állagú.
2016. nov. 13. 15:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Aszpikosat /zseléset nem tudsz sütni, mert sütés közben elolvad a hő hatására.

Pudinggal esetleg lehet, mert a puding keményítő, és sütés közben sem olvad el.

Muffint szoktam sütni kész főzött pudinggal, meggyel, és tökéletesen egyben marad a töltelék.

2016. nov. 13. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Lassú tűznél melegítsd a friss meggyet + cukrot, amíg levet nem ereszt, utána vaníliás pudingporral kell sűríteni. Befőtt esetén a levet és a pudingport felfőzöd, utána belekevered a meggyet
2016. nov. 14. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!