Hogyan kell csinálni a meggytölteléket?
Figyelt kérdés
Arra a töltelèkre gondolok ami a péksütikbe van. Valami zselésítő anyag van benne...pitét vagy rétest szeretnèk csinálni,de kumondottan azzal az aszpikos meggytöltelékkel.
Válaszokat előre is köszönöm!!
2016. nov. 13. 15:06
1/3 anonim válasza:
Keményítöt szórnak a meggyre - az lesz ilyen zselés-kocsonyás állagú.
2/3 anonim válasza:
Aszpikosat /zseléset nem tudsz sütni, mert sütés közben elolvad a hő hatására.
Pudinggal esetleg lehet, mert a puding keményítő, és sütés közben sem olvad el.
Muffint szoktam sütni kész főzött pudinggal, meggyel, és tökéletesen egyben marad a töltelék.
3/3 anonim válasza:
Lassú tűznél melegítsd a friss meggyet + cukrot, amíg levet nem ereszt, utána vaníliás pudingporral kell sűríteni. Befőtt esetén a levet és a pudingport felfőzöd, utána belekevered a meggyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!