Hogy süssem a csirkemájat a sütőben?
Szia!
Én úgy szoktam,hogy betekerem a májat baconbe és berakom a sütőbe.semmi fűszert nem teszek rá,mert a bacon jó ízt ad neki.Rem. segítettem.:)
Pont ezt akartam ajánlani, amit az 1. válaszoló írt, annyi kiegészítéssel, hogy én egy pici majorannát és borsot szoktam szórni a májra mielőtt betekerem a szaliba.
Magába ne süsd, csak baconbe göngyölve, mert nagyon kiszárad.
Akkor csináld inkább pörköltösen, pörköltalapra ráteszed a májakat és megpárolod.
De én egyszer csináltam úgy hogy vajon/olajon átsütöttem, nagyon finom lett (sózni nem szabad), viszont az inkább csak frissen finom.
Szia! jó sok hagymát dinsztelj, mondjuk fél kg májhoz 3 közepes fejet kevés olajon vagy zsíron.pici vízzel szinte pépesre párold, utána rá a máj, ha már nem véres a közepe, akkor jó. só, bors majoranna a hozzávaló fűszer.
ha a maradékot 2-3 főtt tojással ledarálod, pici mustárral, tejföllel, pirosarannyal dúsítva, finom pástétomod lesz.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!