Kuglóf formát mivel kenjem ki, hogy a hústekercsem ne égjen oda? Vagy tegyek vizet is, úgy-e?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 13:09
1/3 anonim válasza:
ha van baconod azzal béleld ki,de a múltkor futott egy ilyen kuglófformás husírecept, az sütőpapírral volt kibélelve.
üdv.
2/3 anonim válasza:
Az én anyukám mindig kivajazza a formát, és morzsával megszórja. Nem szokott odaégni az étel (bár szerintem ez hőfok, és idő-függő), és szépen, egyben kijön belőle a husi is.
3/3 A kérdező kommentje:
Jah köszönöm!! Már elkészült, kivajaztam..de tettem bele fóliát is, hogy tudjam szépen aztán a másik oldalára forditani:)
2010. ápr. 30. 05:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!