Szilikonos muffin-sütőt mivel kenjem ki, hogy ne ragadjon bele a muffin?
Vajjal kentem, de nagyon beleragadt!kb 4 db jött ki szépen!
Vagy várjam meg amíg hül?És csak utána "borítsam" ki?
Kedves második!
Leírnád a receptedet? :)
Annyi hogy én teljes kiörlésű rozslisztből csinálom!Lehet ez a baj?Mármint hogy ettől ragad le ? KÖszi
a tk. lisztből ne is várj,muffincsodát. elnehezül, és semmi nincs, ami felhúzná.
nem a szilokonformával van a baj.
a szikonosba én sem teszek papírt, de abban csak a krumplis-baconos muffot szoktam csinálni, pl gulyásleves mellé.
az édeseket a fém muffinsütőben,de mindig papírkapszliban
csinálom.
és ha kihűlt a papírt is szépen le lehet hámozni, nem kell kirágni a tésztát a papírból:))
üdv.
Tk liszttel van baj, ha lazítanád fehérliszttel, akkor kijönne
viszont így a papír is rá fog ragadni
Köszi szépen a sok választ! :)
Me kijött szépen, de a szilikonost ki is vajaztam és beszörtam fehér lissztel, de a muffin tk lisztből volt!
Köszi az ötleteket! :)
semleges ízű, meglangyosított étolajjal szoktam egészen vékonyan kikenni, de csak kezdetben, az első pár sütésnél, utána már "bejáratódik", és kikenés nélkül sem tapad bele a muffin, nekem ez a tapasztalatom...
ugyanakkor nemrég vettem (a már amúgy is nem kis számú gyűjteményemhez) tchibósat, és azt siettemben sikerült kikenés nélkül felavatnom, azután én csodálkoztam a legjobban, hogy ebben így sem ragadt bele a tészta, de egy árva morzsa sem! hát "csak" ennyit számít a minőség, na! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!