Van valami jó levendulás torta recept?
Figyelt kérdés
Anyukám szülinapjára szeretnék sütni egy jó és különleges tortát,szereti nagyon a levendulát. Neten nem nagyon találtam olyat amit elképzeltem sajnos :(
Egyszerű de mégis finom és szépre gondoltam pl ilyenre:
A másik kérdés: lehet venni szárított levendulát füszertasakban? úgy értem mint pl fahéj :)
2016. okt. 21. 17:39
1/1 anonim válasza:
Ez nem olyasmi pont, mint amit linkeltél, de talán tetszik: levendulás étcsokitorta. Már ettem, isteni.
Szárított levendula helyett egy friss fűszerlevendula-növényt vennék kertészeti áruházban. Sokkal intenzívebb az íze.
A levendulavirágból én többet használnék, ill. sütés előtt kóstolgatnám, hogy mikor elég intenzív számomra az íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!