Rakott káposzta. HOgyan?
Figyelt kérdés
rakott kel káposztát szerettem volna csinálni,de véletlenül a párom rendes fejes káposztát hozott. nagyon kezdő vagyok a fözés terén,ebből is finom lesz? Leveleket leszedjem és ugy csináljam meg,vagy le reszeljem? nincs lehetőségem boltba menni sajnos.2016. okt. 6. 16:59
2/4 anonim válasza:
A recept elég jó, de nem olaj, hanem zsír kell hozzá, és nem kell ételízesítő.
3/4 A kérdező kommentje:
De nekem nincs itthon szalonna :-S és csak egy nagy hagymanak a fele van ami a daralthusi alá kell :-S
Úgy nem lesz finom ha mint a kelkáposztánál leszedem a levelejet megfozom?
2016. okt. 6. 19:25
4/4 anonim válasza:
A darált húsból csinálj fasírozottat, mellé köretnek egy kis rizst, és a fehér káposzta tökéletes párolt káposztának savanyúságként.
De készíthetsz a káposztával paradicsomos káposztát is a fasírt mellé.
De a fehér káposztát rakottnak, nem lesz az igazi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!