Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rakott káposzta. HOgyan?

Rakott káposzta. HOgyan?

Figyelt kérdés
rakott kel káposztát szerettem volna csinálni,de véletlenül a párom rendes fejes káposztát hozott. nagyon kezdő vagyok a fözés terén,ebből is finom lesz? Leveleket leszedjem és ugy csináljam meg,vagy le reszeljem? nincs lehetőségem boltba menni sajnos.
2016. okt. 6. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:
2016. okt. 6. 18:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
A recept elég jó, de nem olaj, hanem zsír kell hozzá, és nem kell ételízesítő.
2016. okt. 6. 18:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:

De nekem nincs itthon szalonna :-S és csak egy nagy hagymanak a fele van ami a daralthusi alá kell :-S


Úgy nem lesz finom ha mint a kelkáposztánál leszedem a levelejet megfozom?

2016. okt. 6. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:

A darált húsból csinálj fasírozottat, mellé köretnek egy kis rizst, és a fehér káposzta tökéletes párolt káposztának savanyúságként.


De készíthetsz a káposztával paradicsomos káposztát is a fasírt mellé.


De a fehér káposztát rakottnak, nem lesz az igazi! :)

2016. okt. 7. 07:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!