Marhapörköltbe lehet tenni egy kevés reszelt sárgarépát? Vagy inkább ne?
A tied, azt teszel bele, amit akarsz. Ez ízlés dolga.
Reszeltet nem tennék, nagyobb darabot is inkább levesbe, de más attól még csináljon, amit akar.
A hús és a répa, ugye, remekül összefér, amúgy meg tényleg az ízlésen múlik a dolog. Én az ételek alapvető alkatrészeit szoktam kihagyni lazán...
Én nagyobb karikára vágva tenném bele, de még nem próbáltam. Gombával szoktam készíteni, apró barna csiperkét teszek bele egészben és nagyon finom.
A vörös boros marharaguba kell tenni s.répát, gombát, gyöngyhagymát , nagyon finom.
Azt gondolom a pörköltöt sem ronthatja el.
Ha nyuszinak készíted, ő szereti a sárgarépát. De az viszont a húst nem eszi.
Részemről szentségtörésnek számítana, de hát ízlések és pofonok között vannak különbségek.
Én szoktam ilyen 'marhapörköltet' is főzni (mint sok millió angol meg ír a világban), és abba teszek a hagyma mellett répát és zellert (meg még néhány más dolog) is.
Szóval nem új ötlet, szerintem finom együtt. Gazdagítják, kiemelik a hús az ízét. Ha nem reszeled, hanem apró kockákra vágod v. karikázod, jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!