Cingi75 kérdése:
Szoktatok használni főzéshez fűszerpaprika magolajat, és hogyan, pl pörkölthöz?
Figyelt kérdés
2016. okt. 3. 09:32
1/4 anonim válasza:
Nem helyettesíti a fűszerpaprikát , mert nem csak az ízére van szükség pl. Pörkölt szaftját sűríti is.
Amilyen cseppet én ismerek ráadásul nagyon csípős is.
Nem tudom elképzelni ,hogy valamilyen ételbe őrölt paprika helyett használnám.
2/4 A kérdező kommentje:
Gondolom paprika helyett nem is lehetne, mert olaj.Márpedig paprikás olajban nem lehet elkezdeni hagymát fonnyasztani.Pl ez is probléma.Amúgy nagyon egészséges.Az érett pirospaprika magjából sajtolják.Nem olcsó mulatság.
2016. okt. 3. 09:59
3/4 anonim válasza:
Biztos, hogy egészséges, de nem pörköltalapnak való.
A jó pörkölt alapja a természetes zsiradék, hagyma, és poralakú minőségi pirospaprika, - ami sűrít is-ahogy fentebb írták.
Salátákhoz el tudom képzelni, hogy pár cseppnyi kellemes aromát ad.
Röviden, én nem használok paprika olajat, de ez nem számít, attól még lehet, hogy más vígan használja :)
4/4 A kérdező kommentje:
Na igen - Rá várok:)
2016. okt. 5. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!