Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi gyors egyszerű és nem kell...

Mi gyors egyszerű és nem kell bele (süti) semmi ekkorra? (többi lent)

Figyelt kérdés
Anyukámnak(anyáknapjára) akarok vmit sütni ami eláll 1-2 napig és nem kell bele sok minden és rövid idő alatt elkészül.lehetőleg rövid legyen....De minden választ megköszönnék....KÖSZIKE!
2010. ápr. 24. 16:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
www.mindmegette.hu-itt rengeteg receptet találsz. A sütitől elkezdve minden van. :)
2010. ápr. 24. 17:42
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm am konkrét recept nincs?
2010. ápr. 24. 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én szinte minden hétvégén sütök valamit,de konkrét receptet nem mondok. Ami nekünk jó,lehet nektek nem. :) Amúgy ott tényleg rengeteg finom süti receptje fönt van,sőt.
2010. ápr. 25. 15:39
 4/8 A kérdező kommentje:
ismerem am az oldalt és am neküönk minden ízlik.......:):P
2010. ápr. 26. 17:18
 5/8 anonim válasza:
Süss neki valamilyen muffint. Abba nem is kell sok minden, egyszerű az elkészítése is és a neten is sok muffin receptet találhatsz.
2010. ápr. 27. 09:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Van pl.egy receptem aminek a neve kakaós süti,de simán megállja a helyét muffinként is. :)

Hozzávalók:

-2 bögre liszt,

-2 bögre kristálycukor,

-25 dkg vaj,

-1 tojás,

-1 csomag sütőpor,

-2 ek.kakaópor,

-tej

Ezeket mind keverd össze egy tálban,majd vajazott és lisztezett tepsibe öntsd bele! Előmelegített sütőben,közepes lángon süsd meg. Amúgy az öcséim úgy szokták,hogy mindig kettévágják és lekvárral megtöltik. :) A tetejére csokimázat is tehetsz,de én simán csak porcukorral szórom meg.

2010. ápr. 27. 13:20
 7/8 anonim ***** válasza:

En most csinaltam egy nagyon fini sutit, de igazabol frissen jo:)

kell hozza:

100gr etcsoki

100gr vaj

100gr liszt

120gr cukor

2 tojas

2 tojas feherje

A sutot 160 fokosra melegited. Az etcsokit es a vajat goz folott felolvasztod, es varsz amig langyosra hul. A tojasokat a cukorral felhabositod (nem habba vered, azt nem lehet, csak legyen habos a teteje) es belekevered a csokiba (fontos, hogy a csoki mar ne legyen tul meleg, mert akkor kicsapodik a feherje). Ezutan a lisztet a csokis kremhez kevered, kis formakba toltod es 12 percig sutod. A kulseje kemeny, a belseje folyos lesz. En imadom:)

2010. ápr. 27. 23:18
 8/8 A kérdező kommentje:
fú de éhes lettem....nagyon jók köszönöm :D C:
2010. ápr. 28. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!