Mi ennek a sütinek a neve?
Figyelt kérdés
4 lapot kell sütni (azthiszem kell méz is a tésztába) a lapok között baracklekvár van vékonyan,és valami tejbegríz féle krém.2010. ápr. 24. 14:05
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és azt kihagytam hha kisült a tészta kőkemény,össze kell állitani,lesúlyozni és 1 napot állni hagyni,akkor megpuhul.Isteni finom
2010. ápr. 24. 14:06
2/9 igabcsy válasza:
3/9 anonim válasza:
Szia. Én úgy tudom, mézes krémes. Többféle változatban létezik, a tetejére lehet kenni csokoládékrémet, vagy porcukrot...ja, és valóban, ha kőkemény, nehogy a kukában végezze, mert másnapra-harmadnapra szuper puha lesz.
4/9 anonim válasza:
Második vagyok, bocs, úgy látom, meg is előztek.:)
5/9 igabcsy válasza:
6/9 igabcsy válasza:
első és negyedik vagyok. Látom torlódunk. :-)))
8/9 A kérdező kommentje:
Nyami !!Köszi,igen erre a mézes krémesre gondoltam!! Csak én porcukorral a tetjén ettem,de kirpóbálom csokival is majd!
2010. ápr. 24. 14:32
9/9 anonim válasza:
Mézes zserbó. És én is csoki máz nélkül ismerem. Ugye milyen finom? A mézes lapok miatt és töltelék teszi olyan finommá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!