Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen tepsit ajánlanátok,...

Milyen tepsit ajánlanátok, amiben biztos, hogy nem ragad le semmi?

Figyelt kérdés
Zománcozottat és teflont használok, egyik sem jó. Gyakran sütök húsokat zöldségekkel, krumplival és utálom, amikor leragad, nem beszélve a tepsi takarításáról. A kerámia bevonatút nem ismerem. Olyat szeretnék venni, ami tökéletes.

2016. szept. 26. 11:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
71%

Én csak a szilikonról tudom, hogy nem ragad hozzá az étel... Már általában, mert azért nekem azt is sikerül összehoznom a szilikonos muffinsütőmmel. A kerámia bevonatú edények is lazán le tudnak ragadni úgy, hogy képtelenség pár órán belül kitakarítani, mondjuk vadiújan még nem ilyen s vigyáztunk rá. Biztos nem egyforma a minőségük sem.

Sütőben mindig szilikont és szilikonos sütőpapírt használok, mert én sem akarok a leragadással vesződni. Más megoldást nem tudok.

2016. szept. 26. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!