Milyen tepsit ajánlanátok, amiben biztos, hogy nem ragad le semmi?
Figyelt kérdés
Zománcozottat és teflont használok, egyik sem jó. Gyakran sütök húsokat zöldségekkel, krumplival és utálom, amikor leragad, nem beszélve a tepsi takarításáról. A kerámia bevonatút nem ismerem. Olyat szeretnék venni, ami tökéletes.2016. szept. 26. 11:10
11/11 anonim válasza:
Én csak a szilikonról tudom, hogy nem ragad hozzá az étel... Már általában, mert azért nekem azt is sikerül összehoznom a szilikonos muffinsütőmmel. A kerámia bevonatú edények is lazán le tudnak ragadni úgy, hogy képtelenség pár órán belül kitakarítani, mondjuk vadiújan még nem ilyen s vigyáztunk rá. Biztos nem egyforma a minőségük sem.
Sütőben mindig szilikont és szilikonos sütőpapírt használok, mert én sem akarok a leragadással vesződni. Más megoldást nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!