Töltött csirkecomb mellé valami különleges köretet tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Vendégeink lesznek a hétvégén töltött csirkecomb lesz a menü egyik része. Jöhet burgonyás , zöldséges bármi.
Köszönöm
2016. szept. 21. 09:58
1/6 anonim válasza:
Hát, van, amihez a krumplipüré a legjobb a kisült zsírral meglocsolva. A krumplipürét persze variálhatod kicsit, pl. belefogathatsz rukkolát, vagy egy kis petrezselymet, zöldborsót stb.
2/6 anonim válasza:
Nálunk is családi szülinapozás lesz a hétvégén az ünnepelt töltött csirkecombot kért céklás krumplipürével (Amikor megfőtt krumpliról leöntöm a levet puhára főtt kockázott céklát adok hozzá, majd ugyanúgy készítem, mint cékla nélkül)
Lesz zöldborsó püré is, szintén az ünnepelt nagy kedvence. Puhára főzött zöldborsót pici tejszínnel botmixerrel pürésítek minimális sóval fűszerezem.
Jó ezek azért nem annyira különlegesek, de a szép színükkel jól feldobják az ételt.
3/6 anonim válasza:
Én mostanában a sült kacsacomb mellé francia rakott krumplit szoktam adni. Főtt krumpli, főt tojás, besamel rétegezve. A tetején leöntve besamellel plusz reszelt sajt. Ínyencek bacont is tehetnek a tetejére. Durva kaja, de finom.
4/6 anonim válasza:
Szerintem a zöldborsópüré is kiváló mellé. Sós vízben megfőzött zöldborsót szitán át kell passzírozni, kis tejszínnel, vagy egy kevés vajjal, petrezselyemmel összeturmixolni. Nagyon finom.
5/6 anonim válasza:
Ízvilàgtól függően pl. Diós-almás-kecskesajtos rukkolasaláta, céklás krumplipüré, zsályás vajban párolt répa és spárga, quionás barna rizs.
6/6 anonim válasza:
Hercegnőburgonya és almás-lilahagyma dzsem nagyon finom lenne mellé.(a dzsem receptjét leírom, ha kéred )máskor is jól jöhet, mert bármilyen sülthús mellé nagyon pikáns, ízletes kiegészítő .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!