Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a titka a jó rántott húsnak?

Mi a titka a jó rántott húsnak?

Figyelt kérdés
Ne legyen száraz, és ne keményedjen meg, hidegen sem/cipőtalp/

2016. szept. 15. 17:06
1 2
 11/11 goldenfenrir válasza:
100%
én ugy szeretem hogy csirkemell vékonyra vágva belemártva foghagymás tejbe sütés elöt réteslisztbe +tojás + házilag készitett zsemlemorzsa + szezámmag a zsemlemorzsában +zsirba süsd ne olajba sokal finomabb zsirban és én sosem mikrozom(mikrohullám alat elveszti eredeti izét) bedobom 1percre a foró zsirba 1szer átforditom és job mint mikor elsöre kisült :) én igy szeretem a legjobban
2016. okt. 5. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!