Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lesz a legfinomabb a...

Hogyan lesz a legfinomabb a rántott hús?

Figyelt kérdés
2016. szept. 12. 20:20
 1/4 anonim ***** válasza:
36%
Ha ingyen van.
2016. szept. 12. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
A lehártyázott dhús klopfolása után kevés sót és vegyes fűszerkeveréket kap , ezeket egy nagy tálba több órára a hűtőbe kell tenni . Majd esetleg másnap érdemes a (kissé pirospaprikás)lisztbe és a többi paníranyagba helyezni és kisütni . Csirkét nem kell előfőzni , hidegen mélyen kell beírdalni , a combokat többet a mellett kevesebb ideig kell sütni .
2016. szept. 12. 20:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
83%

Egy éjszakára enyhén sós fokhagymás tejbe áztatom a vékonyra szeletelt borjúdiót.

Másnap lecsepegtetem,szárazra törlöm,és a szokásos módon ( liszt,tojás,morzsa) bepanirozom. 180 fokos zsírban hirtelen kisütöm. Az aranybarnára sült lecsepegtetett húsra egy mogyorónyi vajat teszek,ami azonnal elolvad rajta.

2016. szept. 12. 22:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Erre nem lehet egyértelmű választ adni,hogy melyik a "leg".

Az emberek ízlése különböző, más-más húsokat szeretnek, amiknek eltérhet, íze, állaga, panírozó anyaga a sütési ideje stb. Van, aki a vékonyra klopfolt, papírvékony, ropogós rántotthúst szereti, van, aki a vastagabb, szaftosabb puha panírosat.

Így gondolom mindenkinek a saját maga és családja által kedvelt a "legfinomabb "

Én is mindig kétféle húst rántok (csirkét és sertést ) sokszor kétféleképpen is ízesítem be elő este a són kívül, a panír általában hagyományos liszt-tojás-morzs, néha párizsiasan, akkor liszt-tej-tojás sűrű masszába mártom a belisztezett szeleteket.

Nem szeretjük, ha karcos a panír, vagyis puhára sütöm és nem túl sötétre.

Szóval ahány ház..., még az egyszerű rántotthús esetében is.

2016. szept. 13. 08:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!