Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Igazán jól hogy kell egybesült...

Igazán jól hogy kell egybesültet csinálni?

Figyelt kérdés
Csak ilyen száraz, ízetlen taplót sikerült nekem eddig alkotnom. :(
2010. ápr. 22. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:

hát pedig az sokkal jobb, mint a zsíros!

az íztelenségén talán javíthatsz még egy kis fokhagymával sóval borssal!

2010. ápr. 22. 14:01
 2/6 anonim ***** válasza:
www.mindmegette.hu
2010. ápr. 22. 14:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Meg szoktad tűzdelni fokhagymával? Én úgy csinálom, hogy valami fűszerkeverékből pl. Sertéssült fűszersóból egy-két evőkanálnyit beleszórok egy kis tálba. Vákony hegyes késsel lyukat szórok a húsba, és fűszersóba mártott fokhagymagerezdet dugok a húsba. Ha a füszersó nem tapad jól a fokgyamára, akor akisújjammal dugok be egy kis adagot a lyuk mélyére, aztán jöhet a fokhagyma. Jó Sűrűn tűzdelem (mondjuk én általában 4 főre sütök, meg hogy maradjon másnapra is, úgyhogy másfél kiló húsból, na és én abba betűzdelek néha 2 egész fej fokhagymát is) Az nagyon jól meglazítja a szárazabb húsokat.

Aztán a maradék fűszersóval jól bedörzsölöm a húst + borssal + még kis só esetleg + ja és még mustár.

Alá egy evőkanál olaj + evőkanál víz.

Letakarom alufóliával, úgy sütöm -hát hogy meddig, az idő nálam érzésre megy, bocs, de fogalmam sincs.

Aztán leszedem az alufóliát, a hús közben eresztett egy csomó levet.

Alufólia nélkül sütöm, mig elpárolog a lé, és a végén pár perc grill funkció, hogy jó piros legyen a teteje.

2010. ápr. 22. 14:18
 4/6 anonim ***** válasza:
:-D Vákony hegyes késsel lyukat szórok a húsba = Vékony hegyes késsel lyukat szúrok a húsba
2010. ápr. 22. 14:20
 5/6 anonim ***** válasza:
sütőzacskóban, 1 napi pácolás után
2010. ápr. 22. 16:23
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, ezek után megpróbálkozom vele:)
2010. ápr. 26. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!