Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gesztenyemasszából a tortára...

Gesztenyemasszából a tortára való bevonatot hogyan készítsem el?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 13:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én habtejszínnel keverem össze mindig és úgy kenem rá!
2010. ápr. 22. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:

a habtejszínt felvered,majd bele a massza és rá a sütire?

nem csináltam még sosem ilyet.azért vagyok ennyire "értetlen"

2010. ápr. 22. 13:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen én úgy szoktam! Tehetsz bele egy kis rumot is vagy kakaóport vagy bármilyen aromát az egy kis plusz ízt ad neki!
2010. ápr. 22. 13:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Memám porcukorral felvert vajat/margarint és abba rakta bele a gesztenyemasszát, úgy is nagyon finom volt.
2010. ápr. 22. 13:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
meleg tej + porcukor + gesztenyemassza - kenhető
2010. ápr. 22. 13:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm mindenkinek a hasznos válaszát
2010. ápr. 22. 14:11

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!