Zöldbabgulyás leves mellé mit főzzek másodiknak? Van egy kevés gofri, de nem lesz elég, ezért gondoltam főznék vagy sütnék valamit még.
Utolsó megjegyzés-e témában: Őket nem is lehet pontozni, mert nincs is mit, mivel nem is írnak választ, vagy legalábbis elenyészőt. Nézd meg az 5-öst és a 13-ast.
Én éppen a Te védelmedre keltem, amikor a lepontózókat felhoztam. Látom meg is vannak sértődve rendesen...
De pont úgy van, ahogy gondolod, ha többen összeállnak, akkor az ő javukra billen a mérleg, a korrekt válaszolók, meg nézhetik, hogy 30 %, vagy éppen nulla a kérdésre adott válaszuk.
Gyanítom, hogy emberek helyett a gép dolgozik, nem a józan paraszti ész.
A moderátorok csak bejelentésre avatkoznak közbe, ha valami nagyon eldurvul.
Na, de mindegy, én GYK. megalakulásától próbálok segíteni, és számomra az a fontos, hogy a kérdezőnek megfeleljen a válaszom, és nem az alkalmi (de állandó ) önjelölt ítészeknek.Szerencsére a privát megkeresésekből ez jön le.
Sem rokona, sem ismerőse nem vagyok én senkinek... :D
Te is régi harcos vagy, és jókat is szoktál írni, ha ezt mások nem is mindig méltányolják.
Üdv:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!