Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zöldbabgulyás leves mellé mit...

Zöldbabgulyás leves mellé mit főzzek másodiknak? Van egy kevés gofri, de nem lesz elég, ezért gondoltam főznék vagy sütnék valamit még.

Figyelt kérdés
A páromnak nehéz fizikai munkája van,és este tud csak enni,mert a munkahelyén nincsen se büfé,se konyha.Egész nap csak egy pár szendvicset tud megenni,azt is kaptában,mert szalagmunkás és folyton sietni kell.Mikor hazaér nagyon ki van éhezve,ezért lenne jó valami finom vacsival várnom őt haza.
2016. szept. 7. 08:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Utolsó megjegyzés-e témában: Őket nem is lehet pontozni, mert nincs is mit, mivel nem is írnak választ, vagy legalábbis elenyészőt. Nézd meg az 5-öst és a 13-ast.

Én éppen a Te védelmedre keltem, amikor a lepontózókat felhoztam. Látom meg is vannak sértődve rendesen...

De pont úgy van, ahogy gondolod, ha többen összeállnak, akkor az ő javukra billen a mérleg, a korrekt válaszolók, meg nézhetik, hogy 30 %, vagy éppen nulla a kérdésre adott válaszuk.

Gyanítom, hogy emberek helyett a gép dolgozik, nem a józan paraszti ész.

A moderátorok csak bejelentésre avatkoznak közbe, ha valami nagyon eldurvul.

Na, de mindegy, én GYK. megalakulásától próbálok segíteni, és számomra az a fontos, hogy a kérdezőnek megfeleljen a válaszom, és nem az alkalmi (de állandó ) önjelölt ítészeknek.Szerencsére a privát megkeresésekből ez jön le.

Sem rokona, sem ismerőse nem vagyok én senkinek... :D

Te is régi harcos vagy, és jókat is szoktál írni, ha ezt mások nem is mindig méltányolják.

Üdv:)

2016. szept. 8. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!