Zöldbabgulyás leves mellé mit főzzek másodiknak? Van egy kevés gofri, de nem lesz elég, ezért gondoltam főznék vagy sütnék valamit még.
Túrós tészta töpörtyűvel.
Vagy ha sütsz egy-két tepsi töpörtős pogit, akkor abból a következő nap munkahelyre is tudsz neki csomagolni.
Tócsni, ami kenyér helyett is jó, és sokkal gyorsabb a pogácsánál.Ez valóban laktató egy fizikai munkát végző ember számára.
Persze a pogácsát sem szólom le, (isten őrizz ), csak a gyorsaság miatt ajánlom a tócsnit.
Ha édesre vágyna inkább, akkor szívből ajánlom a fahéjas almafánkot, azt is csak reszelni, keverni és forró olajban kell kisütni.(recept kérésre)
Még estig, míg hazaér a párja, van idő megsütni a pogácsát is.
A tócsni jó ötlet, amikor már az éhes száj ott toporog a sarkunkban. :))
Már megint a lepontozók !!!
nem akarom nicknevük szerint megnevezni azokat, akik csak az ítélkezést választották az oldalon való szereplésüknek. Ha valaki megnézi az úgynevezett "toplistát ", (ami úgy, ahogy van egy lehetetlen, abszolút nem valósághű valami )akkor láthatja, hogy olyanok vannak az első tízben, akik még egyetlen egyszer sem írtak választ, vagy a másik minimálisat, azt is több hónap alatt. Ha ők ketten "összefognak " máris 50 % alá nyomhatják a teljesen korrekt válaszadókat is.
Sokkal jobb volt a közel tíz évvel ezelőtti értékelési mód, akkor a fenét sem érdekelte, hogy sok tízezer válaszadó között akárhányadik.
Itt a szándékos, lélekbemászó lepontozásokkal csak önmaguknak okoznak örömet egyesek.
Nem ártana, ha GYK. üzemeltetője is felfigyelne erre.
Igen, ezen már én is gondolkodtam, 1-2 évvel ezelőtt ugyanezt megjegyeztem, igaz, hogy leszűkítve a kört, az 1-5 helyen állókra értve.
Az oldal üzemeltetői részéről semmi észrevétel, semmi változtatás = meglehet, hogy közelebbi kapcsolatuk van az üzemeltetővel??? (tulajok, rokonok, barátok???) Költői kérdés, válasz biztosan nem fog érkezni. Max. lepontozás. Egészségükre! :)))
A számok önmagukban nemcsak feketék és fehérek... Csinálj viszonyítást a jó válaszok és a pontozásos értékek között.
Ha jól emlékszem Te is számviteli szakember vagy,( jómagam közgazdász plusz egy nagyon fontos szakma)De tényleg hangsúlyozom a zárójelet, mert itt nem az a fontos, ki milyen végzettségű.
Ha már pontozás, akkor az adott kérdésre kapott pontok a mérvadóak szerintem, nem a kóbor- akár csapatba gyűlt- ítészek véleménye. Szerintem, de , ha időm lesz rá, megírom a hasznossági mutatók arányát is, a táblázatból kiindulva.
Mindenképpen elnézést kérek a kérdezőtől, hogy ez a dilemma, pont az Ő kérdésénél csapódott le.
Remélem elnézi nekünk.. :))
Aha! Akkor most már én is tudom, hogy te ki vagy!
Persze, ha a pontozást kalákában csinálják, akkor a rendszer arra fogja mondani, hogy "helyes értékelés".
Két-három ember egyformán értékeli ugyanazt a választ, és minden oké. Csak akkor legalább ők maguk ne lennének felháborodva, amikor valakik őket pontozzák le! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!