Csokoládé mousse tortánál mennyire fontos, hogy a cukor/tojás keveréket 57 fokra melegítsem?
Figyelt kérdés
A recept azt írja, nekem viszont nincs konyhai hőmérőm.
Valamint a recept zselatin lapokat ír, azokat kell felolvasztani és hozzákeverni..vajon jó a sima por alapú zselatin is?
2016. aug. 26. 09:17
2/3 A kérdező kommentje:
Értelmes.
2016. aug. 26. 10:05
3/3 anonim válasza:
A pontos hőmérséklet tényleg nagyon fontos. Ha hidegebb, nem olvad meg a csoki, ha melegebb, kicsapódik a tojás. A zselatinból is jobb lenne a lap,az ilyenek nagyon kényes receptek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!