Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen tortát csináltassak?

Milyen tortát csináltassak?

Figyelt kérdés
A barátom 22 éves lesz és csinálok neki egy meglepibulit. Szeretnék tortát is a bulira. Szereti a focit,de nem lenne ciki egy focis torta? Linkeket is szivesen várok.

#Tortaötlet
2016. aug. 22. 10:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy zöld füves egész pályát felül nézetből,fele marcipános mandulás fele rumos csokoládésat .
2016. aug. 22. 11:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Vannak focis formatorták, szóval csináltatni, ahogy írtad nem gond.Megnézed pár hozzád közeli cukrászda honlapját, ahol szebbnél szebb tortákat láthatsz, árral feltüntetve.De fel is hívhatod őket, hogy vállalnak-e.

Az én privát véleményem, hogy egy focis ihletésű tortánál sokkal szebb és finomabb szülinapi torták vannak.Persze te tudod, mennyire erős ez a foci iránti rajongása a párodnak.

2016. aug. 22. 11:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Ehhez ismerni kéne a barátodat.

Én sokkal jobban szeretem a klasszikus tortákat, mint az ilyen formatortákat. Nyilván ízben is az számít, hogy ő mit szeret.

2016. aug. 22. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!