Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Szerintetek milyen tortát...

Szerintetek milyen tortát csináltassak szülinapomra?

Figyelt kérdés

Valami egyedire gondoltam

( Nem csoki, citrom, dobostorta stb. hanem valami más :) )

2015. jan. 12. 13:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ízben vagy formában egyedi?

Hány éves vagy?

Mi érdekel? Mi a hobbid? Kedvenc zene vagy film? Ezek alapján talán ki lehetne találni valamit.

2015. jan. 12. 14:39
 2/9 A kérdező kommentje:

Leginkább ízben

De egyébként 19 éves leszek

Kondizok, Transformers - Spartacus (sorozat)

2015. jan. 12. 14:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Olyan különleges ízűről még nem hallottam. Menj el cukrászdába és nézd végig, hogy mit ajánlanak. (Általában van egy könyv/füzet, amiben van kép a náluk rendelhető tortákról.)

Ha van valami kedvenc ízed, akkor olyat csináltass. (Tök mindegy, hogy az mennyire különleges vagy nem, az a lényeg, hogy szereted.) Most mondjam, hogy csináltass mákos, sütőtökös, káposztás vagy szalonnás ízűt? Elég különleges, nem? De ki enné meg? :)

2015. jan. 12. 15:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2015. jan. 12. 16:44
 5/9 anonim ***** válasza:

A Vanilin cukrászdában láttam nagyon jókat. Lehet, hogy "csoki", de azon belül is különlegesek, és többféle. (Pl.: Viktória torta, Margan kapitány torta, Rozalinda torta)

Nagyon finom és különlegesebb pl. (nem csak ott, hanem általánosságban) a fekete erdő, túrókrém/túró rudi torta, kókusztora, diótorta, mogyoró torta (pl. nutellával), sacher torta, marcipán torta, Eszterházy torta, kávés torta, bounty torta, puncs...

2015. jan. 12. 22:08
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Tormás vértortát. Szerintem az nem mindennapi.
2015. jan. 12. 23:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Nagyot és ehetőt!

.

Milyen tanácsot vársz? Tudnék javasolni több félét is, de mind fantázia-nevű és honnan tudni, hogy neked ízlene?

2015. jan. 13. 13:54
 8/9 A kérdező kommentje:
Írd a javaslataid :)
2015. jan. 13. 15:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy késő, de ajánlom a túrótortát. Én imádom! :)
2015. jan. 16. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!