Szerintetek milyen tortát csináltassak szülinapomra?
Valami egyedire gondoltam
( Nem csoki, citrom, dobostorta stb. hanem valami más :) )
Ízben vagy formában egyedi?
Hány éves vagy?
Mi érdekel? Mi a hobbid? Kedvenc zene vagy film? Ezek alapján talán ki lehetne találni valamit.
Leginkább ízben
De egyébként 19 éves leszek
Kondizok, Transformers - Spartacus (sorozat)
Olyan különleges ízűről még nem hallottam. Menj el cukrászdába és nézd végig, hogy mit ajánlanak. (Általában van egy könyv/füzet, amiben van kép a náluk rendelhető tortákról.)
Ha van valami kedvenc ízed, akkor olyat csináltass. (Tök mindegy, hogy az mennyire különleges vagy nem, az a lényeg, hogy szereted.) Most mondjam, hogy csináltass mákos, sütőtökös, káposztás vagy szalonnás ízűt? Elég különleges, nem? De ki enné meg? :)
A Vanilin cukrászdában láttam nagyon jókat. Lehet, hogy "csoki", de azon belül is különlegesek, és többféle. (Pl.: Viktória torta, Margan kapitány torta, Rozalinda torta)
Nagyon finom és különlegesebb pl. (nem csak ott, hanem általánosságban) a fekete erdő, túrókrém/túró rudi torta, kókusztora, diótorta, mogyoró torta (pl. nutellával), sacher torta, marcipán torta, Eszterházy torta, kávés torta, bounty torta, puncs...
Nagyot és ehetőt!
.
Milyen tanácsot vársz? Tudnék javasolni több félét is, de mind fantázia-nevű és honnan tudni, hogy neked ízlene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!