Durva, hogy tegnap 10 palacsintát megettem?
Kakaósat, lekvárosat és pudingosat vegyesen. Nem egyszerre persze, hanem úgy a nap folyamán folyamatosan. Csak este számoltam össze, hogy bizony mennyi az annyi. Nagyon durva mennyiség?
Tegyük hozzá, hogy ezen kívül nem ettem mást, csak egy tányér húslevest.
Lányok, nektek hány palacsinta volt a rekord egy nap alatt? :)
Nem. Én szálkásítok, de néha kell palacsinta, szeretem. Nem vékonykák (darabonként fél tojás van bennük, sosem voltam jó nagyon vizes palacsintákban. a liszt sem gabona benne). Igyekszem mindössze hatot enni (persze töltve, ha nem tisztelek semmit, akkor 20 g dió és egy csomó baracklekvár megy egybe...), mert annál kevesebbet képtelenség s ha nagyon jó vagyok, alig eszem valamit előtte. Azért van kakaós is, aminek legalább a tölteléke szinte semmi. Cukrot nem eszem, cukoralkoholt használok.
10 normális vastagságú töltött palacsinta teljesen laza lenne ebédre. Amíg nem haladja meg az 1500 kcal-t, mindenképp, de 2500-ig sem lenne extrém, csak szokatlanul kalóriadús a jelenlegi napjaimhoz képest. Bemenni bemenne, azzal nem lenne gond.
Van, aki tud enni, sőt van, aki csak sokat tud enni, ha fogyni akar, akkor is...
Nem tudom, mi volt eddig a rekordom, gyerekkoromban kell keresgélni, de 10-nél tuti több volt (ha képes volt valaki többet sütni), persze leves után. Gyerekként ipari mennyiségek mentek. Azok is jó tojásosak voltak, erősen sárgák, csak még lisztesek.
Összeszámolva viszont valóban durva. Sosem fogytam még palacsintás napon... Elvileg lehetséges pedig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!