Nagyon egészségtelen, ha ma megettem 8 palacsintát, és semmi mást?
Figyelt kérdés
Amúgy nem vagyok hízékony, szóval meghízni tuti nem fogok tőle.2015. aug. 30. 21:04
2/7 anonim válasza:
Inkább a semmi más-sal van a probléma, mint a 8 palacsintával, de mivel ebből nem csinálsz rendszert, váljék egészségedre!
3/7 anonim válasza:
Nem a 8 palacsinta az egészségtelen, hanem, hogy egész nap nem ettél mást.
Szóval ez nagyon-nagyon kevés!!!
4/7 anonim válasza:
Amibe nem halsz bele, attól erősebb leszel.
5/7 anonim válasza:
Ha megfelelően tartalmas palacsinták voltak (min. 200 kcal/db, ez mondjuk elég könnyű feltétel :)), s jó összetételűek, akkor OK. Illetve nem tudhatom, mi a jó a szervezetednek. Van, aki beteg lenne az én palacsintáimtól, főleg, aki dióallergiás, a diós a kedvencem :) Na, az megdobja a kalóriát, emiatt már én is gondoltam rá, hogy csak palacsintát kéne ennem a palacsintás napjaimon...
6/7 anonim válasza:
Nem napokban kell gondolni az egészséges életmódra, hanem évtizedekben. Ha minden nap így eszel, akkor nyilván nem egészséges, meg már láttam egészségesen élő embert is korán meghalni és fordítva. Úgysem tudja az ember hogy mit etetnek meg vele.
7/7 anonim válasza:
Az egyetlen komoly probléma az, hogy csak 8-at ettél. 15 palacsinta/nap alatt én tuti éhes maradnék, 8 az a farkaséhség kategóriája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!