Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A sózott napraforgó mennyire...

A sózott napraforgó mennyire egészségtelen?

Figyelt kérdés

Kb.egy éve a fogyás érdekében valamennyire megpróbáltam ráállni az egészséges életmódra.Úgy értem,nem mintha egész életemben addig gyors ételeken éltem volna ,de igencsak gyenge pontom volt a nasi.

Most sokat sportolok,nasi helyett gyümi\zöldség és kitartás.Csak az baj,hogy a nasik közűl be-becsúszik egy kicsit szotyi. Egy hét alatt elfogy egy csomag..

Nagyon elrontottam?? Lekéne szoknom?Hízlal? Valaki adna tanácsot,hogy milyen hétköznapi de nem hízlaló nasit ehetnék? Vagy hogy hogyan tudnék leszokni?

#egészség #diéta #hízás #étrend #sózott napraforgó
2015. aug. 15. 13:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Heti egy zacskó szotyi bármilyen diétába belefér, erről nem kell leszoknod. Hétköznapi nasi, kölespuding: főzz kölest, mindenhol lehet kapni, turmixold le, gyümölccsel, mézzel, vízzel, vagy tejjel (esetleg gabonatejjel), ha sok benne a gyümölcs nem kell bele sok méz, fűszerezd ízlés szerint, fahéj, vanília. Egészséges és nem hízlal. Tetejére nyugodtan tegyél szeletelt mandulát, diót. Az olajos magvak kis mennyiségben nem hízlalnak, csak ha tonnaszámra eszed és értékes tápanyagforrások.
2015. aug. 15. 13:55
 2/3 Szintiszoli123 ***** válasza:

Annyiban egészségtelen, hogy rossz benne az omega 3 omega 6 arány. Ha nem erre alapozod a zsírbeviteled (heti 1 zacskónál ez semmiképpen nem áll fen), akkor semmi gondot nem okoz.

Azt, hogy valami hizlal-e vagy nem, még mindig nem elsődlegesen a minőség, hanem a mennyiség dönti el.

2015. aug. 15. 15:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Na megnyugodtam,nagyon köszönöm a válaszokat! :)
2015. aug. 17. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!