Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Babgulyást szeretnék készíteni...

Babgulyást szeretnék készíteni szabad tűzön. Mikor tegyem hozzá a húshoz a babot és a zöldségeket?

Figyelt kérdés
Félő,ha a hússal egyidőben teszem bele a babot, akkor még a hús megfövése előtt szétfő.Ha meg akkor adom hozzá a babot amikor a hús félfövésben van,akkor meg a hús lesz meg hamarabb mint a bab.A zöldséget pedig akkor kéne hozzáadni gondolom,ha a hús és a bab is félpuha egyszerre.Finom étel,de nem olyan egyszerű elkészíteni. Ha van valakinek egy jó receptje megtekinteném.
2016. aug. 5. 07:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Pontosan, hacsak nem kőkorszaki a babod :) De bízzunk benne, hogy nem az. Én továbbra is fenntartom az általam leírtakat, és sok sikert kívánok a reménybeli finom babgulyásodhoz .

Üdv :)

2016. aug. 5. 19:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Én külön főzöm, mint az egyik válaszoló :) A babot egy éjjelre beáztatom, másnapra megpuhul annyira, hogy a zöldséggel egyszerre teszem fel főni. A hűsból pörköltet kezdek el főzni, félúton a kettőt összeöntöm és így főzöm készre, mi így szeretjük. Csipetkét nem főzök bele, hanem külön készítem el, mert a család egyik fele tészta nélkül eszi a babgulyást.

A tied is biztosan finom lesz, szerintem mindenki jó és bevált receptet írt jó szívvel, válaszd ki a legszimpatikusabbat és hajrá. Jó étvágyat! :)

2016. aug. 5. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

2-es, 6-os vagyok!

Előző este mindkettőt beáztatom, és együtt főzöm a húst és a babot. Egyik is, másik is, átveszik egymás ízét, zamatát.

2016. aug. 6. 07:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 A kérdező kommentje:
Kedves 22:15-ös! Ha a babbal együtt főzöd a zöldségeket,a répák nem főnek meg hamarabb? Főztem már olyan babot aminek kellett több mint két óra mire meglett.
2016. aug. 6. 07:34
 15/15 anonim ***** válasza:
62%

Nekem is fura, de biztosan Ő tudja mit csinál.

Az áztatott babnak is kell legalább két óra, a zöldségféléknek pedig elég fél óra.

Jómagam soha nem főzöm külön a babot.

Pont ma főztem babgulyást, az előbb ebédeltünk.

Mindenkitől eltérően, fél kilós mirelit fejtett babból csináltam,a hús után kb 20 perccel (addigra már pörkölt volt )tettem bele a zöldségekkel együtt.

Egyszerre lettek készen, és nagyon finom lett.

Az utolsó 10 percben két kismarék kézitarhonyát főztem bele.

2016. aug. 6. 12:40
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!