Babgulyást szeretnék készíteni szabad tűzön. Mikor tegyem hozzá a húshoz a babot és a zöldségeket?
Pontosan, hacsak nem kőkorszaki a babod :) De bízzunk benne, hogy nem az. Én továbbra is fenntartom az általam leírtakat, és sok sikert kívánok a reménybeli finom babgulyásodhoz .
Üdv :)
Én külön főzöm, mint az egyik válaszoló :) A babot egy éjjelre beáztatom, másnapra megpuhul annyira, hogy a zöldséggel egyszerre teszem fel főni. A hűsból pörköltet kezdek el főzni, félúton a kettőt összeöntöm és így főzöm készre, mi így szeretjük. Csipetkét nem főzök bele, hanem külön készítem el, mert a család egyik fele tészta nélkül eszi a babgulyást.
A tied is biztosan finom lesz, szerintem mindenki jó és bevált receptet írt jó szívvel, válaszd ki a legszimpatikusabbat és hajrá. Jó étvágyat! :)
2-es, 6-os vagyok!
Előző este mindkettőt beáztatom, és együtt főzöm a húst és a babot. Egyik is, másik is, átveszik egymás ízét, zamatát.
Nekem is fura, de biztosan Ő tudja mit csinál.
Az áztatott babnak is kell legalább két óra, a zöldségféléknek pedig elég fél óra.
Jómagam soha nem főzöm külön a babot.
Pont ma főztem babgulyást, az előbb ebédeltünk.
Mindenkitől eltérően, fél kilós mirelit fejtett babból csináltam,a hús után kb 20 perccel (addigra már pörkölt volt )tettem bele a zöldségekkel együtt.
Egyszerre lettek készen, és nagyon finom lett.
Az utolsó 10 percben két kismarék kézitarhonyát főztem bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!