Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nyári receptek? Mit érdemes...

Nyári receptek? Mit érdemes nyáron enni ami tápláló és jól is esik?

Figyelt kérdés
Minden nyáron ugyanabba a problémába ütközök. Csúnyán lefogyok, mert semmi nem esik jól. Ilyenkor többnyire tejen és jégkrémen élek. -mit ehetnék ami finom és tápláló?
2016. aug. 4. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:

sajnos én is lefogyok semmi étvágyam sincs inkább sok víz megy.

[link]

2016. aug. 4. 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, nem sportolsz semmit. Próbálj mozogni, akkor jobban fog esni a kaja.
2016. aug. 4. 18:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Én a dinnyét szeretem ilyenkor.
2016. aug. 4. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:

tojásos nokedli salátával

tésztasaláta

Nekem ilyesmik könnyen csúsznak, bár igazából mindent megeszek ilyenkor is.

2016. aug. 4. 22:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Te érzed, neked mi esik jól. Nekem a tej és a jégkrém pocsékul esne, a tojásos, zöldséges, olajos magvas, zsíros ételeim viszont jól... Ugyanazt eszem télen és nyáron, leszámítva a szezonális zöldségeket, gyümölcsöket... Nincs az a kánikula, hogy ne vonzzon egy halom palacsinta... Szóval ez egyedi dolog. A tojás egyébként remek tápanyagforrás, persze nem fed le mindent, a zöldségek is jók változatosan s nem apró mennyiségben éve, de azért többféle ételt kell enni...

A tej és a cukor annyira nem jó.

2016. aug. 5. 01:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tésztát nem eszek, a tojásért sem igazán rajongok :/
2016. aug. 5. 02:14
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Kíváncsi vagyok, mivel töltöd a napodat. Ha a tévé előtt tespedsz, lógatod a lábad, akkor nem csodálom, hogy nem bírsz enni. Próbáld megmászni valamelyik hegyet, esetleg fuss naponta 5 km-t, bringázz, közlekedj görkorival stb. Garantáltan megjön az étvágyad.
2016. aug. 5. 07:48
 8/8 aperitif ***** válasza:
Ilyenkor rengeteg zöldséget eszem. Lecsó (nekem megunhatatlan), ratatouille, töltött cukkini, töltött padlizsán, dzsuvecs, muszaka, valami sült hús vegyes (görög) salátával, tzatziki, gazpacho, szoljanka és minestrone leves a sláger. Ezek mind könnyű, és hűsítő ételek. Persze fogalmam sincs, hogy neked mi esik jól.
2016. aug. 5. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!