Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Süteményt szeretnék csinálni...

Süteményt szeretnék csinálni de nem tudom, minek vegyem?

Figyelt kérdés
Ugye 6 tojás sárgája és 6 tojás fehérje kell bele de ami othon van tojás abba két sárgája van 1 tojásba akkorbazt vegyem úgy hogy 2 fehérje van? Vagy adjam fel és vegyek inkább normális tojásokat?
2016. aug. 3. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem most inkább menj aludni,holnap rájössz a válaszra egyedül is...remélhetőleg.
2016. aug. 3. 23:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Egész nap ezen gondolkozom, reggel se fogom tudni
2016. aug. 3. 23:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha az a tojás egész nap fel volt törve,akkor holnap már mindenképp vegyél másikat... Amúgy ez most trollkodásnak gyengén sikerült.
2016. aug. 3. 23:18
 4/5 Eszter76 ***** válasza:
A fehérje egynek számít. Én az egy tojásban véletlenül előforduló 2 sárgát is egynek szoktam számolni - még egyik sütimnek se ártott a plusz sárgája. Viszont ha reggel feltörted a tojásokat, akkor azt már semmiképp se tedd a sütibe.
2016. aug. 3. 23:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Azta mennyire megeröltető dolgon gondolkodsz xD kifagytam >< hányéves vagy? :')
2016. aug. 4. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!