Miért lett rosszízű a csirkemellem?
a barátnőm is ezt mondta hogy túl nagy lángon nyomattam de igazából én azt hittem, hogy kevés ideig sütöttem .
Köszi mindkettőtöknek.
Én felcsikozom,hosszu és vékony legyen.Csak izesitett liszt és keményitöbe forgatom,/tojás és prézli nélkül /,szoktam még szezám magot is bele tenni.Egy kis viz és én forró - bő olajban nagylángon sütöm.De ha robotgéppel veretve van , minden bele liszt,keményitö,füszerezés, egy kevés olaj,pici sör vagy bor,ugy 5 percig.ÉS ebbe lehet tojás vagy a sárga vagy a fehérje
Kicsit ragados legyen és ezt is bő forro olajban apránként kisütni ,nagyon fini.Ezt pl már lehet tovább késziteni kinai ételnek nagyon tuti!A kedvencem az ananászos csirke.A lényeg hogy 1 szerre csak nagyon kevés husi süljön,és vékony csikban legyen felvágva a hus,mondjuk lesz füst..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!