Attól lehet rosszízű a barátom ondója, ha valami betegsége van? Milyen ízű a finom ondó?
Figyelt kérdés
Mondjuk mostanában panaszkodott, hogy nagyon feszül a húgyhólyagja, ha vizelnie kell. Ebből úgy gondolom, hogy vagy hólyagjával vagy a prosztatájával lehet baj. Nem tudom jól gondolom e?2010. máj. 12. 16:16
1/4 anonim válasza:
Állítólag az ananászlétől édes lesz.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, milyen ízű a megfelelő ondó (nem végzek orális szexet), igazából valamennyire te tudod összehasonlítani, milyen volt eddig és milyen lett utána. Az is befolyásolhatja állítólag, ha dohányzik, tehát gondolom, a betegség is.
Szóval:
- Lehet. Akár betegség is lehet.
- Ha panaszai vannak, irány az orvos! Ő többet tud mondani, elküldheti kivizsgálásra, adhat gyógyszert stb.
Jobbulást! És minden jót! ;)
3/4 anonim válasza:
Finom ondó! Szerintem ilyen nem létezik!
De én is úgy hallottam, hogy a megevett ételektől függően változik az ize.
4/4 anonim válasza:
ha valaki fűszeresen, vagy nagyon sósan étkezik, illetve ha erős gyógyszereket szed akkor rosz az íze. és valóban, ahogy említették az ananászkonzerv javítja a dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!