Mennyi idő kell, hogy összeálljon egy torta?
Nagyon régen nem csináltam. A lényeg: piskóta alap 10 tojásból (valamilyen zabpehelylisztes verzió, erre ötleteket szintén megköszönök), a rétegek között meggy, a krém pedig sűrűre főzött csokipuding, margarinnal kikeverve.
Ha délután 2-kor fel akarom vágni, akkor legkésőbb mikorra kell betöltenem, hogy a szeletek szépen egyben maradjanak?
Köszönöm. A gond, hogy este nem tudom elkészíteni, mivel meglepi lesz... Reggel fél 6 után tudok nekikezdeni. Kikeverem, megsütöm, szerintem a tészta legkésőbb 8-ra kihűl. Addig meg tudnám csinálni a krémet is, hogy langyosra kihűljön...
Mire összerakom, mindennel együtt, kb. félóra. Ha számolok is rá egy plusz félórát biztos, ami biztos alapon, akkor is kb. 9-re kész. Tehát 5 óta hűtőben. Pontosabban 5,5... Mert mire a párom hazaér, meg megebédelünk, fél 3....
Nem tudom, ez elég lesz-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!