Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkét töltök, de szakad a...

Csirkét töltök, de szakad a bőre. Ha a hasüregbe teszem a tölteléket át fog sülni? Eddig mindig a bőre alá tettem körbe-körbe.

Figyelt kérdés
2016. júl. 23. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Át fog sülni, egy jó óra, másfél kell neki.

Szoktam sütni úgy os, hogy a tepsi aljába teszem a tölteléket (többet, mint ha beleraknám), és erre teszem a feldarabolt csirkét. könnyebb tálalni, szedni belőle, a töltelék egyben a köret is ilyenkor.

2016. júl. 23. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, ez kb 2 kg-os csirke, és háztól vettük, ugyhogy izmosabb mint a boltiak. Ennek nem valószinü, hogy elég l-l,5 óra.
2016. júl. 23. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Át sül. Mi, a tölteléket nagyon szeretjük, így minden hol van. Sőt, kívülről is be van borítva vele a csirke.
2016. júl. 24. 09:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Fóliázd le (bár gondolom, úgyis így szoktad), valóban lehet, hogy akkor több idő kell neki, de át fog sülni.
2016. júl. 24. 09:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a darabolós módszert anyósomtól vettem át, ő saját, házi csirkéjét sütötte így, fólia alatt.
2016. júl. 24. 09:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon finom lett. Átsült, minden rendben volt vele, kivéve, hogy ennek is fekete volt a csontja. Főleg a comb csontok. Én már nem tudom hol vegyek csirkét, mindig ilyen, és nem tudom, mitől...
2016. júl. 25. 07:30

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!